Pracovník v kuchyni

RESIVIA s.r.o.

Miesto výkonu práce: Drieňová 34, Bratislava

Dátum nástupu: 07.01.2025

Druh pracovného pomeru: plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť

Plat: 1 200 EUR/mesiac Súčasťou odmeňovania sú možné mzdové benefity podľa výsledkov tímu

Výhody / Benefit:
Získavaš základnú pracovnú skúsenosť a možnosť rásť v kariére.
Získavaš príležitosť spolupracovať s tímom skúsených kuchárov v oblasti zdravého stravovania a zlepšovať svoje kulinárske zručnosti.
Zabezpečujeme ti stravovanie zdarma počas pracovnej doby.
Máš prístup k zamestnaneckým benefitom (odmena)
​Zabezpečujeme pre teba možnosť vzdelávania a zdokonaľovania sa v oblasti gastronómie.
Popis pracovného miesta:
Pracovník v kuchyni pripravuje suroviny pre obedy zdravého stravovania, čistí a upratuje kuchyňu a kuchynské vybavenie.
Pripravuje jedlá podľa pokynov šéfkuchára.
Spolupracuje s ostatnými členmi tímu na zabezpečení plynulého chodu kuchyne.
Dbá na dodržiavanie hygienických noriem a bezpečnostných predpisov pri práci s potravinami a kuchynskými prístrojmi.
Komunikuje s personálom ohľadom špeciálnych požiadaviek na jedlá.
Typický deň na pracovnej pozícii:

Príchod do práce a príprava kuchyne na otvorenie.
Priprava surovín a jedál podľa denného menu.
Pracovná doba typická pre pozíciu:

8-hodinová pracovná zmena iba v pracovné dni - pondelok - piatok.
Pracovný čas nieje ovplyvnený sezónnosťou a je od 6,00-14,30hod.
Podmienky na uchádzača:
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
Vzdelanie v odbore
Gastro
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
1
Počet rokov praxe
2
Pozícia je vhodná pre absolventa
Áno
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Záujem o prácu v kuchyni a o princípy zdravého stravovania
Zručnosť s prácou s nožmi a inými kuchynskými nástrojmi
Znalosť hygienických noriem a bezpečnostných predpisov
Schopnosť pracovať v tíme a komunikovať s kolegami a nadriadenými
Zručnosť s prípravou jedál a znalosť kuchynských postupov
Flexibilita, rýchlosť a schopnosť pracovať pod tlakom
Kontaktná osoba: Ing. Iveta Rešetárová
Telefón: +421948243930
Email: